24 Kasım 2009 Salı

Kardelenler siz anne ve babaları için kendi elleriyle bayram kartı hazırladı.



Y.Selim sınıfımıza balığını getirdi.Artık bu balığın bakımıyla ve beslenmesiyle biz ilgileneceğiz. Balığımızın adı "GÖZLÜK"çünkü gözleri çoooooooook büyük :))

Yüzme dersimizden küçük kareler...



Bugün erkek öğrencilerimden sadece 2 Kardelen havuzdaydı.Kerem ve M.Mert




                                                                              "Öğretmenler Günün Kutlu Olsun Öğretmenim"dedi Muhammed.Anlamlı hediyesi için teşekkür ediyorum.

ALTINÇOCUK ANAOKULU "ÖĞRETMENLER GÜNÜ" HATIRASI


Gülten Öğretmenimiz "Öğretmenler Günü" için biz Altıncocuk Anaokulu Öğretmenlerine pasta yapmış.Ellerine sağlık Gülten Öğretmenim

23 Kasım 2009 Pazartesi

SIKI DOSTLAR :))
Bu güzel kızda "GÜLEN YÜZLER" sınıfının RAPUNZEL'İ
  Sanat etkinliğimizde bugün artık materyal kullanarak "mum" objesini oluşturduk.Karton ruloları mum haline getiren Kardelenler hayal güçlerini kullanarak acaba daha neler olabilir diye düşündüler."Mum" ne işe yararmış?Eski zamanlarda ve şimdiki zamanda evlerin nasıl aydınlatıldığı hakkında bilgi verildi.



Geçtiğimiz perşembe günü okulda olamayan öğretmenlerimizin hediyelerini bugün verdik.Kardelenler hep bir ağızdan öğretmenlerinin bu anlamlı günlerini kutladılar.

Gülen Yüzler Sınıfının hazırladığı "doğruluk ve dürüstlük" adlı tiyatro oyununu seyrettik.Kardelenler oyuna büyük ilgi gösterdiler.Selma Öğretmenimize ve Gülen Yüzler Sınıfına oyunlarını bizlerle paylaştıkları için teşekkür ederiz.





KARDELENLER ÇOK YOĞUN!



20 Kasım 2009 Cuma

Neşeli Yüzler Kitabımızda bugün; farklı olanı bulma ve mevsimlerin özellikleri hakkında alıştırmalar yaptık.Kitabımızı bitirdiğimizde bizi çok güzel bir süpriz bekliyor.
BAKIN EVİMİZİN BİR KÖŞESİNDE BOŞ DURAN KAVONOZLARI NASIL DEĞERLENDİRDİK



Oyun hamurlarımızla çok farklı figürler oluşturduk