17 Ocak 2011 Pazartesi

Haftanın İlk Gününden Merhabalar :)))

 Hemşire Hanım her pazartesi olduğu gibi bu pazartesi günüde temizlik ve sağlık kontrolü için bizimleydi...

 "Enerji Tasarrufu Yapalım,Geleceğimizi Kurtaralım" adlı çizelgelerini  aileleri ile inceleyip ,yıldızlarını boyayan Kardelenlerimle enerji tasarrufu ile ilgili  evde ve okulda ne gibi davranışlarda bulunmamız gerektiği hakkında sohbet ettik,ödevlerini arkadaşlarıyla paylaşanlarıda alkışladıkk.Aferinnnnn ....

 Veee sonrasında sanat etkinliğimiz için hazırlıklara başladık.Önce ellerimizi renkli karton üzerine koyarak kalıplarını çıkardık.
Etkinlik öncesi yapılan hazırlıkların  tamamlanması ise tabiki Kardelenlerden :)) Zülal makasları ,Selaman ise çizgilerinden kesilercek olan el figürlerini dağıttı.

 Eveeeeeeeet...etkinliğimize başladık..Hadi bakalım kolay gelsinnnn


 El figürlerini kesmekte zorlanan Kardelenlerimin her birine destek verdim...

Sıraaaaa büyük şekilleri kesmede.Ama Melih ilk olarak şekilleri elimde gördüğünde "sasırdın galiba öğretmenim" :)) dedi.Sonrasında zorluk çekmeden kolayca tekniğe uygun olarak geometrik şekilleri  çizgilerinden  kesti....




 Etkinliğimizi tamamladıktan sonra "Geometrik şekilleri"pekiştirmek amaçlı olarak Kardelenlerimle drama yaptık.Her birine rol verdim.Onlardan benim söylediğim geometrik şekillerin özelliklerini tekrar etmelerini istedim.Çoooooook eğlendiler.Minik oyunculara kocamannnn alkışşşşş :)))



 Hımmm unutmadan etkinlik sonrasıda Kardelenler sınıflarını toplatıp,düzenliyorlar :))


İşte çalışkan Arı Selimmm :))

Hiç yorum yok: